søndag den 16. april 2017

Indram dit motiv

Fremragende Artikel Med Gode Ideer Om Fotografering


Der er et væld af forskellige synspunkter om, hvordan du får det bedste billede. Brug følgende råd i artiklen nedenfor, for at skabe en afbalanceret og kvalitet fotografier, der viser dine kunstneriske talenter.

Komme tæt på, for at få den mest imponerende skud. At komme så tæt på motivet som muligt giver dig flere muligheder for at fremhæve den vigtigste genstand for foto, og pænt indram dit motiv.

Holde tingene enkle som muligt, når du forsøger til et billede. Du kan som regel tage flotte billeder uden at ændre din farve eller bevægelse indstillinger.

Prøv at undgå, herunder en overskyet himmel, når der tages billeder. Dit billede vil se vasket ud, hvis de tager for meget grå himmel i det. Sorte og hvide billeder, kan arbejde stor for en overskyet dag. Hvis det er en god dag uden, at lægge så meget af den blå himmel i dine billeder som du ønsker, men vær forsigtig med lys.

Når du tager et billede, skal du holde kameraet tæt til din kuffert, og greb den fast på sider og bund.Dette vil bidrage til at støtte hænderne og producerer klarere billeder. Hvis du lægger dine hænder under dit kamera, vil du være mindre tilbøjelige til at tabe kameraet.


Indendørs belysning


Eksperimentere med funktionen manuelt. Indendørs belysning kan sommetider medføre, at dine billeder til at se gule og fluorescerende inventar. I stedet for at forsøge at lege med lyset i din plads, kan du prøve at spille med hvid balance for en ny atmosfære. Dette vil gøre dine billeder har et langt mere professionelt udseende.

Dette er et tip, der vil hjælpe som du kan bruge i fotografering.Lære så meget som du kan om lukkeren. Disse er mærket S, A, S og M. bogstavet "P" indstilling repræsenterer program-tilstand. Denne tilstand vil helt automatisere lukkertid ad blænde udvælgelsesprocessen. Hvis du ikke ved, hvad du skyder, det er ofte den bedste indstilling.

Start med at tage billeder med det samme, når du begynder din rejse. Du kan finde mange måder at tage billeder på stedet, uanset hvor fotogene du forventer din destination. Dokumentere hver fase af din ferie-lufthavnen er altid god for nogle interessante ting i en lufthavn.

Bør du nyde at tage billeder.Optagelse af billeder bør give dig en følelse af realisering, eller måske bare for at tage et glimt af hverdagen.Have det sjovt, når du tager billederne og vil snart vil falde i kærlighed med fotografering.

Tage billeder af små ting, når du rejser til et nyt sted. Nogle detaljer muligvis ikke synes vigtigt, når du tager billedet, men når du vender hjem, hver fotografi vil hjælpe med at genskabe minderne og stemning.

perspektiver og udtryk


Spille rundt med alternative tilgange til udtryk, perspektiver og udtryk.

Når man kommer et nyt sted, kig rundt for at finde det bedste skud til at tage. Hvis du er på udkig efter ideer, tage et kig på nogle postkort til at få ideer til hvad man skal skyde. Postkort har alle de fotos af seværdigheder, som du kan finde på at være interessant.

Der er tre vigtige faktorer i at skabe en fantastisk liggende punkt. Disse er baggrunden, midt på jorden, og en forgrund. Disse principper er grundlæggende for både kunst og fotografi.

Naturlige belysning er en stor rolle i dine billeder, så tage til efterretning, hvad der sker.Hvis dit motiv står i solen, du vil se skygger, som du måske ikke ønsker, og skyggerne vil have potentiale for at ødelægge dine billeder.

Tag dig tid til at læse og forstå den vejledning, der følger med dit kamera manuelt.Manualer er ofte klodsede og tunge. De fleste mennesker simpelthen ignorere dem eller smide dem uden nogensinde at se på dem. Snarere end at slippe af med det, tage nogle tid og læse det. Manualen kan undervise dig i at tage billeder af højere kvalitet og undgå dumme fejl.

Jo højere ISO er indstillet til, er mere synlige; det kan ikke være at foretrække, fordi det kan skabe en kornet billede. Dette kan være en frygtelig ting at ske for et skud, medmindre dit skud.

En række metoder, der findes, der kan bruges i silhuet skabelse, men der er mange andre metoder, som godt. Enhver tid baggrunden er lysere end motivet, en silhuet, vil den blive oprettet. Bare husk på, at nogle gange omridset af en krop eller ansigt kan fremhæve en lidet flatterende funktion.

Dit kamera kan tjene som en fantastisk måde at få smukke billeder, hvis de anvendes korrekt.


Et stativ er en fordel


Et stativ er en fordel, hvis du tager et godt billede af et landskab.

Du ikke altid nødt til at tage dine billeder med kameraet vandret. Du kan ofte gøre et visuelt slående billede ved at dreje og holde kameraet lodret. Zoom ind for at fange de interessante detaljer, og zoom ud for hoved-til-tå skud.

Du kan gøre smarte ting til at ske, ved at spille med lukkertiden. Dette kommer i handy på sportsbegivenheder. En anden mulighed er at understrege motion-blur funktionen med en langsommere lukkertid. Vandfald og vandløb ser fænomenal, når de er fotograferet af denne særlige metode.

Når du er begyndt at forbedre din fotografering færdigheder, det er vigtigt, at du har en dyb forståelse af hvidbalance eller ellers kendt som den farve af lys i dine billeder. Alle former for lys og har en farve, så du skal sørge for, at din belysning er korrekte.

Du skal tænke på, om brug af en blitz, når du tager billeder udenfor.En solrig dag kan skabe interessante skygger. Kig efter en fylde indstilling på dit kamera i disse tilfælde. Dette vil bidrage til at fjerne enhver dybe folder i ansigtet.Læring-fotografering er ikke noget, der kan være forhastet, især når man tager et fremragende skud. Det perfekte skud vil præsentere sig selv på det rigtige tidspunkt. Forsøger kunstigt at fremtvinge en god chance vil kun efterlade dig med elendig fotos fuld af fejl.

God sammensætning er nødvendigt for en stor fotos. Nogle mennesker har naturlige talent, når det kommer til foto sammensætning, mens andre har behov for at udvikle færdigheder. Selv om der er motivet helt centreret virker for nogle billeder, du kan gøre billedet mere interessant ved at have motivet off-center.

Disse forslag har nævnt, vigtige ting at overveje, når du tager et billede. Ved at læse disse tips, er du nu mere rustet til at komme ud og skyde højere kvalitet fotografier, der vil gøre dig stolt af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar