søndag den 16. april 2017

Digitale kameraer

Retningslinjer Om, Hvordan Man Effektivt Tage Bedre Fotos


Hvis du er en begyndelse fotograf, så det er naturligt, at du ønsker at finde en måde at forbedre dine billeder hurtigt. Denne artikel vil hjælpe med at skitsere en verden af fotografering.

At holde tingene så enkle, når de forsøger at fange en stor skud. Du kan tage flotte billeder uden at ændre din farve eller bevægelse indstillinger til at producere et smukt fotografi.

Et professionelt kamera, der er af professionelle billeder. Du ønsker måske at se på køb et digitalt SLR-kamera for bedste billeder. Dette er kameraet, som de fleste professionelle bruger, så hvis du ønsker dine billeder til at ligne deres, er dette kameraet du skal vælge.

Framing


Framing er en meget vigtig del af at komponere et godt billede. Zoom ind på motivet eller vigtigste del af billedet, og fjerne alle omkringliggende distraktioner. Dette kan bidrage til at fjerne alle unødvendige focal point og undgå tonsvis af rod i dine billeder.

Tage noter, når du tager billeder. Når man ser på de hundredvis af billeder, du tog, vil det være rart at se, hvor billedet blev taget, eller dine følelser, som du gør det. Brug en lille notesblok til at registrere antallet af fotos og beskrivelser.

Sammensætning er en vigtig faktor, at enhver begyndelse fotograf bør overveje og master når vi fordyber os i fotografering. Ligesom andre former for kunst, hvis sammensætning er til stede, vil arbejdet lider.

Når de varmer op til at skyde et bryllup, som en makeup taske af en blomst. Du kan være i stand til at fange nogle meget specielle øjeblikke i processen.

Hvid er den værste farve for at vælge et sæt tøj, når de bliver fotograferet. Hvidt tøj bliver vasket ud og mister sin detaljer i disse billeder.

fotografiske billeder


Ramme hver af dine fotografiske billeder.Prøv at bruge fysiske rammer i skud. Dette er en ideel metode til at bruge, når du ønsker at øve og forbedre dine fotografiske sammensætning.

Godt kamera fokus er en kritisk element i at komponere dit billede og perspektiv.Når du er bare at komme i gang, husk på, hvad du ønsker at tage et foto af, og sørg for, at det er i centrum af billedet.

Tage masser af praksis skud, når du er tilpasning til nye emne eller baggrunde. Hver situation i fotografering er forskellige, så sørg for at tage så mange praksis skud som muligt for at få en god fornemmelse for dine omgivelser. Prøv at tage billeder mellem dig rigtige skud.

En solnedgang er den traditionelle metode til at lave en silhuet, men du kan gøre det anderledes. Hvis baggrunden på dit billede lysere end den vigtigste genstand, en silhuet, vil form. Bare husk på, at nogle gange omridset kan forårsage en lidet flatterende funktion.

Du kan gøre noget, der ser interessant ved at justere kameraets indstillinger, ved at fotografere det fra forskellige vinkler, eller ved hjælp af forskellige kamerafunktioner. Eksperimentere med disse indstillinger forud for at tage de faktiske billeder, så du har bedre styr på, hvordan de vil påvirke dine planlagte skud.

Der vil være tidspunkter, hvor det tilgængelige lys er langt fra ideel til optagelse af et godt fotografi. Der er også tidspunkter, hvor du ikke kan finde et sted, der er mere konsekvent.

Når du tager billeder af noget, der sker for at være at bevæge sig hurtigt, skal du bruge indstillingerne, der viser dem, så de ikke blot fremstår som udvisker. Du vil også have klarere og mere interessante billeder af hurtig fag.

Skyde op fra et billede på en opadgående vinkel for at give den genstand af det foto, en følelse af magt.Hvis du ønsker, at din emne, der skal vises svagere, få billedet ud fra et højere niveau.

Denne simple teknik forbedrer kvaliteten af børn, end hvis du prøver at tage et billede, mens du kigger ned på dem.

En god beskyttende etui til dit kamera og tilbehør er et must-have.Du kan finde beskyttende tilfælde, både i butikkerne og online.

Vælg ikke et kamera


Vælg ikke et kamera, der bruger lithium batterierne, hvis du planlægger at rejse med det. Men, hvis du har batterierne sikret inden for en sag eller kameraet, og kameraet bæres på flyet.

Hvis du tager billeder i svagt lys indstilling, du kan forbedre deres kvalitet ved at nedsætte blænde, også kendt som f-stop-indstilling.

At tage billeder af unge, der ofte kræver, at du finde en måde at arbejde med dem.

Digitale kameraer har gjort at tage fotos, mindre stressende og dyrt. Dette gør, at du trygt kan eksperimentere med de forskellige funktioner i dit kamera har at byde på uden konsekvenser.

Hvis du nogensinde støder på et sted, hvor du ønsker at tage billeder så tage til efterretning, hvor dette sted er, at du bør tage til efterretning dette sted, så du kan vende tilbage og tage billedet, når du har tid.Medbringe en notesblok til at notere placeringen af de steder, du gerne vil vende tilbage til.

Når du optager billeder af naturlige scener eller store strukturer, har folk i billedet for at skalere billedet.

For at få mere ud af dine billeder, tag et billede og komme tættere på genstanden, mens løbende snapper skud, indtil rammen er fyldt med objektet. De nærmere detaljer vil hjælpe viewer er en fantastisk måde at få klare billeder, der kan resultere i billedet.

I stedet for bare at lade billederne blive, hvad de allerede er, skal du rette de objekter, du vil tage dine fotos. Tage ansvar for og styrer dine undersåtter på, hvad du vil have dem til at gøre. Dine billeder vil blive vist langt mere professionel og målrettet end dårligt sammensat oprigtige billeder.

Så har du bare læse om i ovenstående artikel, fotografering er fantastisk til at fange det særlige øjeblik i tid og også at flygtigt øjeblik, du ellers ikke ville have fanget. Når du følger disse tips, vil du få viden omkring fotografering, og kan blive en ekspert på det så godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar